Bilder

Tidigare låg bloggen hos METROBLOGGEN, på grund av flytten så saknas det tyvärr bilder i många av de äldre inläggen.

fredag 4 mars 2011

Broms- och helrör

För ett tag sedan flyttade det in en kvinnlig polis i vår lilla by.

Det tog inte lång tid förrän hon började kommentera alla de bilar som kvällstid ofta står parkerade utanför puben.
Själva parkeringen har hon inget emot, snarare faktumet att hon absolut inte tror att ägarna till bilarna bara firar med kaffe när de besöker puben.
Hon också vid upprepande tillfällen frågat vissa av förarna om de druckit innan de satt sig i bilen, med all rätt måste jag dessutom tillägga, att spendera 4-5 timmar på puben kan ju göra vem som helst en aning misstänksam.
De tillfrågade förarna har naturligtvis bedyrat att de inte har intagit några starkare drycker under kvällen. Men eftersom vår polis har varit civil vid tillfällena så har de fått åka utan några som helst alkoholtester.
Vår lokala polis har nu skapat en viss oro bland vissa av de bilburna och mest hängivna pubbesökarna. De är liksom inte så väldigt förtjusta i att den bor en polis i närheten av puben och som dessutom bryr sig om vad som pågår i dess omgivning, puben inkluderad.
Nu är det så att den mest notoriska och dessutom bilburna besökaren till puben har åkt fast för fyllestyrning. Han har både hunnit bli dömd och intagen för att ta sitt straff. Av en händelse så har i samma veva vår lokala polis fått problem med sin privata bils bromsar. Hon gjorde som de flesta gör när man får problem med bilen, hon tog den till en bilverkstad.
Verkstadskillarna kom snart underfund med vad det var för fel. Någon eller något hade klippt av bromsrören.
Självklart har ingen tagit åt sig skulden för de avklippta rören men spekulationerna är i alla fall nu i full gång.
R.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar