Bilder

Tidigare låg bloggen hos METROBLOGGEN, på grund av flytten så saknas det tyvärr bilder i många av de äldre inläggen.

tisdag 29 mars 2011

Lastbilsparkeringsplats, läckande element och glada husdjur

Vi är nu hemma igen efter sol- och skidsemestern i Österrike.

Allt i huset och byn var nästan precis som vi lämnade det...

Ja om man bortser ifrån att gräset var lite grönare och att en lastbil gjort ett gott försök att parkera på vår tomt. Chaffören fick tydligen för sig att han skulle backa igenom vår mur, men som tur var vann muren. Minst en meter djup mur är faktiskt väldigt svår att forcera, även för enormt stora lastbilar.

Det blev ju liksom bara en mycket liten skada på muren, men beviseligen så saknar nu lastbilen de högra baklysena. De låg nämligen och solade sig vid muren. Resterna av baklysena som chaffören lämnade efter sig ligger nu i vår sopptunna och väntar på transport till platsen där allt annat som inte längre behövs till slut hamnar.
De stenar i muren som lossnade vid parkeringsförsöket är också bortplockade, så nu ser det faktiskt "nästan" ut som om inget har hänt.

Ja och vår tvättmaskin gick också i pension under tiden som vi var borta. Så nu väntar vi på leverans av den nya framtida trotjänaren. Trist bara att det var efter en skidsemester som maskinen valde att lägga av. Det är ju faktiskt en hel del kläder som behövs läggas i blöt efter de svettiga skid- och vinteraktiviteterna.

Det var dessutom en aning kallare i huset när vi kom tillbaka från alperna. Elementen bubblade och lekte vattenfall. Att lufta dem hade ingen som helst effekt så det var bara att plocka fram slangen och pumpa i mer vatten för att bygga upp ett fungerande tryck i systemet.

Det var då jag upptäckte att det är hög tid att byta ut ett av de ursprungliga elementen i huset, det började nämligen droppa rejält från det.

Men vad gör det? hundarna blev ju överlyckliga när vi kom hem och att det dessutom har lovats minst 20+ och strålande sol till helgen gör det ju inte alls sämre.

...detta betyder således att den härliga och efterlängtade allergi-perioden står och trampar i farstun.

R.

4 kommentarer:

  1. Hejsan,,men du visst är det härligt att komma hem till vardagen efter en ledighet,,vardagen med sina överraskningar....Ja mor och son har mycket Loock a Like..Haé Kram.

    SvaraRadera
  2. Prag är en vacker stad. Har varit där flera gånger. Dvs två.

    SvaraRadera
  3. Ja vem har dött av en överraskning eller två:-)

    SvaraRadera
  4. och fler Pragbesök blir det säkert.

    SvaraRadera